HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Wizz Air a stabilit un nou record: a transportat peste 33 de milioane de pasageri

Wizz Air a stabilit un nou record: a transportat peste 33 de milioane de pasageri
Sursă foto: newsair.ro

Compania aeriană Wizz Air a înregistrat un număr record de pasageri, atingând cifra de peste 33 de milioane de persoane transportate.

Conform unei declarații oficiale a companiei, Wizz Air a cunoscut o creștere impresionantă cu 29% an pe an în România, privind numărul de călători în perioada estivală. Destinațiile predilecte ale clienților români în această vară au fost Spania, Italia, Grecia și Cipru.

"Peste 33 de milioane de oameni au ales să zboare cu Wizz Air în această vară și suntem recunoscători pentru încrederea lor. Credem în a face călătoriile accesibile și suntem încântați să oferim o varietate de opțiuni pentru vacanțele de vară. Odată cu anunțarea programului nostru pentru 2024, pasagerii își pot face deja planuri pentru anul viitor. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri la bord în următoarele 12 luni și să le oferim destinații noi și interesante, pe care să le descopere alături de familie și prieteni",
a afirmat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Datorită performanțelor remarcabile, Wizz Air a prezentat programul de vară pentru anul 2024, care este acum disponibil pentru rezervări, cu prețuri începând de la 99 de lei, încurajând astfel călătorii să-și planifice din timp vacanța la costuri accesibile.

Pasagerii au posibilitatea să rezerve zboruri spre destinații populare precum Malaga (Spania), Larnaca (Cipru), Mykonos (Grecia) și Bari (Italia). Rezervările pot fi făcute prin intermediul aplicației mobile Wizz Air sau online pe wizzair.com.

Wizz Air, transportatorul aerian ultra-low-cost cu cea mai rapidă expansiune în Europa, dispune de o flotă formată din 191 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă dedicată de profesioniști în aviație oferă servicii superioare și tarife reduse, fapt ce face ca Wizz Air să fie opțiunea favorită a 57,6 milioane de pasageri între octombrie 2022 și septembrie 2023.

Wizz Air este cotată la Bursa din Londra sub simbolul WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu capacitatea de 180 locuri, A320neo cu 186 locuri, A321 cu 230 locuri și Airbus A321neo cu capacitatea de 239 locuri.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu