HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Vot pentru liderii Colegiului Medicilor Stomatologi în București - Medicii așteaptă la coadă peste o oră pentru a-și exprima votul.

Vot pentru liderii Colegiului Medicilor Stomatologi în București - Medicii așteaptă la coadă peste o oră pentru a-și exprima votul.
Sursă foto: Pinterest

Sâmbătă, medicii stomatologi membri ai Colegiului Medicilor Stomatologi din România își aleg liderii la București, fiind nevoiți să stea la coadă peste o oră pentru a-și exercita dreptul de vot, conform news.ro.

Alegerile pentru poziția de membru în Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi București și pentru rolul de reprezentant în Adunarea generală națională a CMSR au loc sâmbătă, între orele 08.00 - 18.00, la Clinica de Stomatologie situată pe șos. Olteniței nr. 9, Sector 4.

Toți medicii stomatologi care sunt membri ai Colegiului Medicilor Stomatologi București și care îndeplinesc simultan următoarele criterii pot vota: cotizația plătită integral și nu sunt suspendați din funcția de membru al Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Reprezentanți ai medicilor stomatologi din București au declarat pentru News.ro că "pentru prima oară există posibilitatea unor alegeri transparente, prin participarea observatorilor", ca rezultat al ordinului emis de Ministerul Sănătății, având în vedere faptul că acum patru ani doar 10% dintre totalul medicilor stomatologi au fost prezenți.

La nivel național sunt înregistrați peste 21.000 de medici stomatologi.

În acest moment, la București sunt cozi și se așteaptă aproximativ o oră și jumătate pentru a vota.

O situație similară se întâlnește și la Cluj.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin