HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un șofer de 19 ani a rănit un pasager de 20 de ani încercând să evite poliția, după ce mașina lor s-a răsturnat pe un câmp.

Un șofer de 19 ani a rănit un pasager de 20 de ani încercând să evite poliția, după ce mașina lor s-a răsturnat pe un câmp.

Un individ în vârstă de 20 de ani a suferit răni joi seară, în Argeş, când vehiculul în care călătorea s-a inversat pe un teren agricol. Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, încerca să evite poliţiştii care îl urmăreau. A pierdut controlul direcţiei, a izbit un parapet şi s-a răsturnat. După ce l-au capturat, forțele de ordine au descoperit că permisul său era suspendat, conform news.ro.

Polițiștii din Ştefăneşti i-au indicat conducătorului auto să oprească, dar acesta a continuat să meargă.

"Poliţiştii au demarat urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase activate. În încercarea de a scapa, pe strada Sticlelor, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren adiacent drumului", anunța joi seară IPJ Argeş.

Sursa menționată a confirmat că un tânăr de 20 de ani care era pasager în mașină a fost rănit și dus la spital.

"Conducatorul auto - un tânăr de 19 ani, din Pitești - a fost imobilizat de polițiști și dus la sediul Poliției. După primele verificari, s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat", a mai comunicat sursa citată.

Tânărul a fost supus testelor cu etilotestul și Drugtest, rezultatele fiind negative.

În acest caz, se va deschide un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu