HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un polițist local de 55 de ani a ajuns în comă după ce un tânăr de 20 de ani l-a agresat, urmare a faptului că i-a atras atenția pentru spargerea unei sticle de bere.

Un polițist local de 55 de ani a ajuns în comă după ce un tânăr de 20 de ani l-a agresat, urmare a faptului că i-a atras atenția pentru spargerea unei sticle de bere.
Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Un ofiţer de poliţie locală din Piteşti se află într-o stare critică, după ce a fost agresat de un individ tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică. Suspectul a fost ulterior arestat pentru ultraj.

Într-un comunicat oficial, Primăria Piteşti informează că incidentul violent a avut loc în centrul oraşului, unde poliţistul era în misiune de patrulare.

"C.S., care are 55 de ani şi lucrează ca poliţist local la Departamentul de Ordine Publică din 2007, a surprins un tânăr care spărgea o sticlă de bere pe stradă (...). Ofiţerul i-a făcut observaţie pentru comportamentul său - un act flagrant de vandalism. În mod agresiv, individul, în vârstă de 20 de ani şi cu domiciliu în Moşoaia, l-a atacat prin surprindere lovindu-l în faţă. Ca urmare a impactului, poliţistul local a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt, rămânând inconştient", se menţionează în comunicat.

Conform aceluiaşi anunţ oficial, starea poliţistului este extrem de gravă şi este programat pentru o intervenție chirurgicală iminentă.

Suspectul a fost reținut și urmează să fie anchetat pentru infracțiunea penală de ultraj.

"În aceste momente dificile, ne dorim o recuperare rapidă pentru poliţistul local şi suntem alături de familia lui. Ne exprimăm aprecierea faţă de toţi cei care slujesc comunitatea noastră şi vă încurajăm să le oferiți suportul şi recunoştinţa pe care le merită", se precizează în comunicatul Primăriei Piteşti.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu