HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un loc de joacă impresionant a fost inaugurat în Cișmigiu: copiii au ocazia să își testeze și să-și depășească limitele.

Un loc de joacă impresionant a fost inaugurat în Cișmigiu: copiii au ocazia să își testeze și să-și depășească limitele.
Sursă foto: Facebook/ Nicusor Dan

Liderul Primăriei Bucureşti, Nicuşor Dan, a comunicat luni că s-a inaugurat o nouă zonă de distracţie în Parcul Cişmigiu. Este vorba despre un complex de joacă cu o înălţime impresionantă de aproape şapte metri unde tinerii pot să își verifice aptitudinile și să se autodepășească.

"A fost deschis al treilea loc de joacă din Cişmigiu, un complex cu o înălţime de aproape 7 metri în care copiii îşi pot testa abilităţile şi îşi pot depăşi limitele.Complexul este dotat cu o tiroliană, un balansoar tip pod, turnuri, tobogane şi tuburi din plasă, ceea ce permite copiilor să exploreze şi să se distreze în mai multe moduri", a declarat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook luni, conform news.ro.

În plus, el a menționat că rețelele pentru escaladare oferă protecţie superioară la cădere, permițând astfel copiilor să se aventureze la altitudini mai mari.
"Continuăm să facem modernizări în Grădina Cişmigiu. În această perioadă ALPAB reabilitează zonele de joacă destinate căţeilor", a adaugat Dan.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu