HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un lider de partid propune ca Diana Șoșoacă și George Simion să fie expediat la Moscova cu trenul.

Un lider de partid propune ca Diana Șoșoacă și George Simion să fie expediat la Moscova cu trenul.
Sursă foto: facebook.com

Propunerea liderului PMP, Eugen Tomac, este ca Diana Șoșoacă și George Simion să fie deportați la Moscova cu trenul. El crede că Elena Lasconi, care va fi pe lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2024, are un profil politic excepțional. De asemenea, el nu crede că Laura Codruța Kovesi se va înscrie în cursa prezidențială de anul viitor. În ceea ce privește Diana Șoșoacă și George Simion, Tomac a declarat: "I-aș trimite pe ambii cu un tren spre Moscova".

Liderul PMP Eugen Tomac a participat la emisiunea Insider politic difuzată sâmbătă pe Prima TV și a fost întrebat dacă Elena Lasconi ar putea candida la alegerile prezidențiale.

"Doamna primar Lasconi are un profil excepţional de om politic. Vine din zona privată, a făcut performanţă şi a demonstrat că se poate. Într-o Românie în care baronii locali spun doar ”Nu se poate, nu sunt bani”, decât pentru tot felul de proiecte cu dedicaţie, acest om a demonstrat că România frumoasă, România pe care ne-o dorim cu toţii poate fi transformată prin puterea voinţei", a afirmat Eugen Tomac la Prima TV.

PMP este în discuții cu USR pentru a alcătui liste comune la toate cele patru rânduri de alegeri de anul viitor. Se pare că Eugen Tomac ar putea fi pe locul cinci pe lista USR-PMP-Forţa Dreptei pentru alegerile europarlamentare, potrivit unor surse politice citate de News.ro.

În ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, liderul PMP crede că ea nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2024. "Nu cred că doamna Koveşi va candida. Are una dintre cele mai importante poziţii din UE. Între a lăsa un mandat de procuror-şef european, care nu se închide anul viitor, pentru a intra în meciul politic intern, mi se pare o chestiune… Nu cred că va candida", a concluzionat Tomac.

Referindu-se la Diana Șoșoacă și George Simion, europarlamentarul PMP a declarat: "I-aş trimite pe ambii cu un tren spre Moscova".

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu