HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un individ din Botoșani și-a autoinfligit răni, crezând, pe baza unor informații de pe internet, că este bolnav de cancer.

Un individ din Botoșani și-a autoinfligit răni, crezând, pe baza unor informații de pe internet, că este bolnav de cancer.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un individ din Botoşani a încercat să-şi ia viaţa, tăindu-şi venele de la mâna stângă cu un flex, convins fiind că este bolnav de cancer după ce a citit pe internet despre simptomele acestei boli. A fost descoperit de soţia sa care a apelat la ajutor medical, iar medicii de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani au reuşit să îl readucă la viaţă. Conform oficialilor spitalului, bărbatul nu era înregistrat la niciun medic oncolog, relatează news.ro.

Încercarea de autodistrugere a avut loc sâmbătă când bărbatul şi-a secţionat venele cu un flex, lăsându-i soţiei sale un mesaj pe telefon, potrivit informaţiilor oferite de jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani. Se pare că individul s-a autodiagnosticat cu cancer colorectal după ce a studiat pe internet simptomele pe care le manifesta.

Acesta s-a retras într-o anexă a locuinței pentru a se ocupa de foc, lăsându-i soţiei sale un mesaj pe telefon în care o felicita pentru calitatile ei ca soție și o ruga să-l ierte. Femeia l-a găsit într-o baltă de sânge şi imediat a chemat ajutor medical, acesta fiind transportat rapid la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, a declarat marţi pentru News.ro că pacientul nu figura în evidențele medicale la niciun medic oncolog. „S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a afirmat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, starea pacientului se îmbunătățește constant.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu