HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un georgian a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,97 în timp ce conducea o autoutilitară la intrarea în România.

Un georgian a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,97 în timp ce conducea o autoutilitară la intrarea în România.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un bărbat de origine georgiană, cu vârsta de 44 de ani, este subiectul unei investigații penale după ce a fost descoperit de forțele rutiere din Giurgiu conducând un vehicul utilitar imediat după ce a intrat în România, prin PTF Giurgiu, fiind afectat de consumul de alcool. Acesta avea o alcoolemie de 0,97 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, conform Agerpres.

"Polițiștii Biroului Rutier, împreună cu polițiștii de frontieră giurgiuveni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în România, un cetățean georgian, de 44 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,97 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", se menționează într-un comunicat oficial emis vineri de IPJ Giurgiu.


În acest caz specific s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii legate de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu