HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat se află în comă profundă la secția ATI, fiind agresat de hoți în propria locuință.

Un bărbat se află în comă profundă la secția ATI, fiind agresat de hoți în propria locuință.
Sursă foto: Moldpres

Un individ se află într-o stare de inconștiență profundă la secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, urmare a unei agresiuni suferite în timpul nopții de la un grup de infractori care i-au invadat locuința, conform declarațiilor Poliției și ale reprezentanților spitalului, potrivit Agerpres.

"Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopţii trecute la Unitatea de Primi Urgenţe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconştient, după un stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri şi a afectat investigaţii medicale. Pacientul este internat în cadrul secţiei Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de faţă intubat, ventilat mecanic şi în stare critică, în comă profundă", a menționat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todărîta.

Forțele polițienești au primit sesizarea referitoare la furt și atac fizic cu aproximativ o jumate de oră dupa ce acestea s-au produs.

"La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar şi ar fi sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă", a informat purtatorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu