HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat din Câţcău, rănit într-un accident de circulație, a fost preluat de elicopterul SMURD.

Un bărbat din Câţcău, rănit într-un accident de circulație, a fost preluat de elicopterul SMURD.
Sursă foto: Botosaneanul.ro

Un individ a suferit răni severe în urma unui incident rutier care s-a produs miercuri, în comuna Câţcău. Victima a fost recuperată de un elicopter SMURD și dusă la spital, potrivit unei declarații din partea ISU Cluj, conform Agerpres.

"În acest moment, pompierii de la Detaşamentul Dej sunt prezenţi la un accident rutier care a avut loc în localitatea Câţcău. S-au trimis două vehicule speciale cu echipament de descarcerare și o echipă SAJ. Pompierii lucrează pentru a scoate o persoană cu multiple leziuni care este inconştientă. Un elicopter SMURD se îndreaptă către locul accidentului", a declarat ISU Cluj.

Victima a fost scoasă din mașină de pompieri, iar elicopterul SMURD a ajuns și el la locul evenimentului.

"Mai precis, avem de-a face cu un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, care primeşte asistența medicală necesară. Conform ultimelor rapoarte venite din teren, bărbatul este inconştient. El va fi transportat la spital cu ajutorul elicopterului. Bărbatul a fost intubat", se menționează în comunicarea ISU Cluj.

Conform IPJ Cluj, bărbatul din Dej a intrat cu autovehiculul într-un cap de pod.

"Din investigațiile preliminare efectuate la locul incidentului, se pare că un șofer de 49 de ani, care se îndrepta din Dej spre Baia Mare, a ieșit de pe drum, mașina intrând direct în coliziune cu capul de pod. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD. Starea lui nu a permis testarea cu aparatul etilotest. Era singur în mașină. Circulația a fost restabilită", se specifică în comunicatul IPJ Cluj.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu