HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat a fost reținut după ce a furat și condus un autoturism, deși avea permisul suspendat.

Un bărbat a fost reținut după ce a furat și condus un autoturism, deși avea permisul suspendat.
Sursă foto: thetimes.co.uk

Un individ în vârstă de 28 de ani a fost luat în custodie de către forțele de ordine pentru o perioadă de 24 de ore, ca urmare a furtului unei mașini din Sânandrei, pe care a condus-o având dreptul de conducere suspendat, conform informațiilor furnizate marți de Poliția Timiș, se arată într-un comunicat Agerpres.

În realitate, la data de 15 mai, autoritățile au primit o plângere din partea unui bărbat care susținea că în noaptea dintre 14 și 15 mai i-a fost furată mașina care era parcată în localitatea Satchinez. În urma cercetărilor efectuate, luni, polițiștii au reușit să găsească și să identifice suspectul principal al furtului - un tânăr cu vârsta de 28 ani. În plus, după verificările adiționale efectuate, s-a constatat că individul respectiv a condus pe drumurile publice cu permisul suspendat, se menţionează în sursa citată.

După ce probele colectate în acest caz au fost analizate, tânărul a fost arestat pentru 24 ore sub acuzaţiile de furt şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul la conducere suspendat. Acesta a fost ulterior dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

În acest caz, polițiștii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timiș au oferit asistență în desfășurarea activităților de investigare.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu