HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat a fost reţinut în Ilfov după ce a incendiat o maşină, focul propagându-se la alte două vehicule.

Un bărbat a fost reţinut în Ilfov după ce a incendiat o maşină, focul propagându-se la alte două vehicule.
Sursă foto: www.burntorangereport.com

Un individ de 28 de ani a fost luat în custodie pentru o perioadă de 24 de ore, în urma unui incident în care a incendiat un autoturism, flăcările propagându-se ulterior la încă două vehicule.

El a fost localizat de forțele de ordine în Chiajna, unde se stabilise fără a avea drept legal.


”La data de 29 martie a.c., în jurul orei 03:13, poliţistii din Chitilia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Luceafărului din Chiajna a izbucnit un incendiu la un autovehicul şi s-a extins la alte două autovehicule. (...) În urma primelor verificări, efectuate atât de către poliţiştii din Chitila, cât şi de pompierii militari, au rezultat indicii cu privire la faptul că, sursa producerii incendiului ar fi una externă”, potrivit comunicatului IPJ Ilfov.


Joi, autoritățile au reușit să identifice persoana responsabilă pentru declanșarea focului.


”Poliţiştii de investigaţii criminale din Chitila au identificat persoana bănuită de comiterea faptei de distrugere (prin incendiere), în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani. La aceeaşi dată, în urma activităţilor investigativ- operative, poliţiştii din Chitila l-au depistat pe bărbatul respectiv, în zona imobilului din Chiajna, unde ar locui fără forme legale”, a mai precizat IPJ Ilfov.


Individul a fost transportat la sediul Poliției Orașului Chitila pentru interogatoriu și, după audieri, s-a decis reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat procurorului responsabil cu cazul, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu recomandări referitoare la măsurile preventive ce trebuie luate.

El este acum subiectul unei anchete pentru distrugere prin incendiere.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu