HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru evadare și violarea domiciliului, după ce a fugit din arestul la domiciliu și a intrat în casa unei femei pe timp de noapte.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru evadare și violarea domiciliului, după ce a fugit din arestul la domiciliu și a intrat în casa unei femei pe timp de noapte.
Sursă foto: Daily Monitor

Un individ din Dâmboviţa a fost pus sub arest preventiv joi, fiind acuzat de evadare şi intrare ilegală într-o locuinţă. Suspectul, care se afla în arest la domiciliu în cadrul unui dosar ce investighează acte de violenţă, a încălcat condiţiile mandatului de arest şi a pătruns noaptea în casa unei femei, conform news.ro.

"La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din comuna Crângaşi. Cel în cauză este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi evadare. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 04:30, bănuitul ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, de 60 de ani, din comuna Cornăţelu", anunța Poliţia judeţeană Dâmboviţa joi după-amiază.

Surse judiciare au dezvǎluit pentru News.ro că bărbatul se afla în arest la domiciliu de aproximativ două săptămâni, el fiind acuzat într-un dosar pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Mandatul său de arest la domiciliu urma să expire pe 14 noiembrie.

Aceleaşi surse au menţionat că investigatorii nu au determinat încǎ motivul pentru care suspectul a intrat în locuinţa femeii, nefiind nici o conexiune între dosarul în care acesta era cercetat şi proprietara imobilului unde a pătruns.

Magistraţii Judecătoriei Răcari, au emis, pe numele bărbatului, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu