HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un accident rutier la Caracal a rezultat în moartea unui bărbat și rănirea altuia.

Un accident rutier la Caracal a rezultat în moartea unui bărbat și rănirea altuia.
Sursă foto: sibiuindependent.ro

Un incident tragic de circulație a avut loc luni dimineața în Caracal, soldat cu un deces și un rănit. Un bărbat de 69 de ani a pierdut viața, iar un tânăr de 21 de ani a fost rănit, conform informațiilor furnizate de Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, citat de Agerpres.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre centura ocolitoare a municipiului Caracal (VO6G) și DJ 542.

Traficul pe centura ocolitoare a municipiului Caracal a fost redirecționat alternativ pe durata intervenției echipajelor medicale și ale poliției.

"Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Caracal s-au prezentat imediat la locul accidentului. Verificările preliminare au indicat implicarea a două autovehicule în acest eveniment, conduse respectiv de un bărbat în vârstă de 69 ani din comuna Redea, judeţul Olt și un tânăr de 21 ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj. În urma impactului rutier, bărbatul în vârstă de 69 ani nu a supraviețuit, iar tânărul în vârstă de 21 ani necesitând îngrijiri medicale ulterioare la Spitalul municipal Caracal", au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Tânărul a fost supus testării cu etilotestul, rezultatele indicând că nu fusese sub influența alcoolului.

Surse din cadrul IPJ sugerează că accidentul ar fi survenit după ce vehiculul condus de bărbatul de 69 de ani nu ar fi acordat prioritate la intersecția drumului județean cu centura ocolitoare autoturismului condus de tânăr.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în urma acestui incident tragic.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu