HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Umbre pe Dealurile Justiției: Povestea terenului unui procuror DIICOT din Craiova, Julien Stoiculescu.

Umbre pe Dealurile Justiției: Povestea terenului unui procuror DIICOT din Craiova, Julien Stoiculescu.

Într-un colț uitat de lume, unde dreptatea se întâlnește adesea cu umbrele tăcerii, a avut loc o tranzacție ce a zguduit bazele încrederii. Julien Stoiculescu, un procuror DIICOT îmbrăcat în mantia dreptății, a pășit în lumina reflectoarelor, nu pentru fapte de eroism, ci pentru o achiziție ce sfidează logica pieței imobiliare.


Pe scena plină de mister, un teren aștepta un cumpărător. Julien Stoiculescu, cu ochi ageri de vultur, a zărit prada: un petic de pământ oferit de Aurel Iovan la un preț de basm, 50 de euro pe metru pătrat, într-un tărâm unde zânele pieței imobiliare cântă la prețuri de 120 de euro.


În culisele puterii, Julien și Aurel oare își țes poveștile? Stoiculescu, stăpân pe cazuri de criminalitate organizată, acum sub lupa întrebărilor, Iovan, un simplu negustor, care pare să fi găsit aliatul perfect într-un procuror cu gust pentru afaceri neobișnuite meseriei sale.


În zgomotul orașului, șoaptele dreptății se ridică timid, oare tranzacția aceasta să fie o simplă coincidență sau firul Ariadnei către o încurcătură mai mare? Ce mister ascunde reducerea de preț a acestui teren, de a stârnit un asemenea târg?


Într-un final, cortina se va ridica și lumina adevărului va străluci asupra acestei scene. Stoiculescu va trebui să răspundă la chemarea dreptății, iar autoritățile să își joace rolul în deslușirea acestui puzzle. Până atunci, povestea terenului lui Julien Stoiculescu rămâne un basm modern, unde personajele sunt reale, iar finalul încă necunoscut.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu