HUB PRESS

s e î n c a r c ă

ULTIMELE ȘTIRI - Afaceristul jefuit și agresat în propria locuință din Sibiu a decedat. Atacatorii încă nu au fost localizați.

ULTIMELE ȘTIRI - Afaceristul jefuit și agresat în propria locuință din Sibiu a decedat. Atacatorii încă nu au fost localizați.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Antreprenorul sibian care a fost jefuit și agresat în propria lui locuință a trecut la cele veșnice, marți seara, în spital. Până acum, atacatorii nu au fost identificați, conform Mediafax.

Oficialii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au comunicat, marți seara, că victima atacului din propria locuință nu a supraviețuit.

"Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți - n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei", a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Se știe că duminică noaptea spre luni, în jur de 2.30 dimineața, trei indivizi mascați au intrat prin forţare într-o clădire situată pe strada Moldoveanu din orașul Sibiu cu intenţia de a fura obiecte valoroase.

Proprietarul cladirii, un bărbat de 50 ani implicat in afaceri, a fost brutalizat fizic de atacatori care i-au aplicat multiple lovituri la cap, corp și membre și l-au legat la mâini și picioare, dupa cum spun procurorii sibieni.

Din clădire au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare.

În locuință se aflau și partenera bărbatului care dormea și fiica acestuia de 23 ani. Ultima a fost agresată de atacatori și amenințată cu arma, fiindu-i cerut să arate unde sunt banii.

Omul de afaceri de 50 ani a fost descoperit în stare critică și a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde a decedat marți seara.

Urmare a trecerii sale la cele veșnice, procurorii vor trebui să schimbe clasificarea juridică a infracțiunii comise.

Atacatorii nu au fost încă identificați.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu