HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Turcul implicat în crima din Dâmbovița și-a mărturisit fapta, relatând anchetatorilor întregul scenariu al grozăviei.

Turcul implicat în crima din Dâmbovița și-a mărturisit fapta, relatând anchetatorilor întregul scenariu al grozăviei.
Sursă foto: politia romana

Un bărbat de origine turcă, arestat pentru omorarea unei femei de 38 de ani pe care ulterior a dezmembrat-o și a abandonat-o pe un câmp alăturat unei autostrăzi, și-a mărturisit vinovăția. Acesta le-a relatat investigatorilor că victima îi era datoare cu o sumă de bani și că a atacat-o cu un scaun, dar că nu intenționa să o ucidă.

Asasinul va fi condus la locul crimei pentru reconstituire. Avocatul acestuia nu a depus contestație, admintând că procurorii au dovezi solide împotriva clientului său.

După ce inițial s-a pretins ca neînțelegând sau vorbind limba română, turcul în vârstă de 64 de ani a recunoscut crima în fața judecatorilor care l-au condamnat la închisoare. Motivul crimei ar fi fost legat de problemele financiare ale femeii care frecventa cazinourile.

Conform surselor citate de observatornews.ro, în noaptea crimei Mirela a vizitat casa suspectului pentru a discuta despre datoriile sale. Ea împrumutase bani de la el în repetate rânduri dar refuza să-i restituie suma. Bărbatul le-ar fi declarat magistraţilor că atunci s-a enervat, a luat un scaun şi a lovit-o până a lăsat-o inconştientă. Iniţial a crezut că a leşinat însă când şi-a dat seama că femeia este moartă a decis să scape de cadavru. Pentru câteva zile, afirmă anchetatorii, cetăţeanul turc a ascuns cadavrul în locuința sa din cartierul Rahova. Locuința sa amintește straniu de o altă scenă macabră, cea de la Caracal. În spatele zidurilor înalte de beton sunt aglomerate sute de obiecte vechi, resturi, gunoaie și chiar două butoaie. Apoi a dezmembrat cadavrul, l-a ambalat în saci, l-a depozitat în portbagajul mașinii și l-a abandonat pe marginea autostrada București-Pitești la o distanța considerabilă. Avocatul suspectului a încercat să-i gasească scuze acestuia, sugerând că sufera de probleme mentale și nu luase tratamentul prescris. „Ei au avut o relaţie amoroasă. El a explicat că atunci când a constatat că ea îl minte, el are o reacţie împotriva minciunii. A spus că, într-adevăr, dacă nu ar fi fost aceste lucruri nu s-ar fi enervat, nu ar fi depăşit anumite limite de comportament. Era sub tratament dar nu a luat tratamentul, deci a neglijat”, a spus Grigore Maian Gabriel, avocatul suspectului.

În cartierul Rahova circula vestea că cetăţeanul turc şi-a recunoscut faptele. Locuitorii se simt ușurați că acesta a fost arestat.

Cadavrul femeii a fost descoperit la sfârșitul săptămânii trecute pe un câmp în apropierea Autostrăzii A1, de către un grup de muncitori din construcții. Criminaliștii au reușit să îi stabilească identitatea pe baza probelor ADN. Sora victimei le-a dezvăluit anchetatorilor că Mirela Bîtfoi practica prostituția și era dependentă de jocurile de noroc.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu