HUB PRESS

s e î n c a r c ă

TUI TravelCenter, agenția de turism, a anunțat că va introduce chartere către Catania, Olbia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca și Dubrovnik în anul următor.

TUI TravelCenter, agenția de turism, a anunțat că va introduce chartere către Catania, Olbia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca și Dubrovnik în anul următor.
Sursă foto: Pinterest

Compania de turism TUI TravelCenter, membră a Memento Group, își anunță planurile de a lansa zboruri charter din București către diverse destinații precum Catania (Sicilia), Olbia (Sardinia), Faro (Portugalia), Napoli (Italia), Gran Canaria, Tenerife, Mallorca (Spania) și Dubrovnik (Croația) în iunie al anului viitor.

"Anul viitor ne mândrim cu introducerea zborurilor charter din București către Catania, Sardinia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca și Dubrovnik. Oferim pachete de vacanță care includ o gamă largă de opțiuni de cazare - de la apartamente self-catering până la hoteluri de 5 stele - cu sau fără masă inclusă. Astfel putem satisface toate cerințele și preferințele clienților noștri", declară compania.

Zborurile către Catania, Sicilia vor fi operate prin intermediul companiei aeriene Anima Wings între 5 iunie 2024 și 2 octombrie 2024 cu frecvența săptămânală în fiecare zi de miercuri. Preţul unei vacanţe începe de la 464 euro per persoană pentru un loc în cameră dublă. Aceasta include costurile pentru zbor, cazare și transferuri conform news.ro.

Cursa către Olbia, Sardinia, de asemenea cu plecare din București, va fi operată în perioada 8 iunie 2024 – 28 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Preţul unui pachet de vacanţă porneşte la 633 euro/persoană/sejur (loc în camera dublă).

Un alt zbor nou introdus este cel către Napoli, care va fi disponibil între 31 mai 2024 și 18 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri. Tariful începe de la 548 euro/persoană/sejur pentru cazare în cameră dublă.

Charterul către regiunea Algarve din Portugalia va opera pe ruta Otopeni-Faro-Otopeni între 5 iunie 2024 și 25 septembrie 2024, zilnic miercurea. O vacanță costă începând cu suma de 623 euro/persoană/sejur pentru cazare în cameră dublă.

Zborurile spre Gran Canaria vor urma ruta Otopeni - La Palma – Otopeni și vor fi disponibile între data de12 iunie 2024 și data de2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri. Tarifele încep de la suma de753 euro/persoană/sejur pentru cazare în cameră dublă.

Pentru prima dată compania va oferi chartere către Tenerife între datele7 iunie 2024 și 4 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri. Preţul unui pachet turistic începe de la suma de723 euro/persoană/sejur pentru cazare în cameră dublă.

Charterele către Mallorca vor fi operate între datele9 iunie 2024 și 29 septembrie 2024, în fiecare zi de duminică. Tarifele încep de la suma de691 euro/persoană/sejur.

În ceea ce privește zborurile către Dubrovnik, Croația, acestea vor fi disponibile începând cu data de8 iunie 2024 până pe data de21 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Preţul unei vacanţe porneşte de la suma de429 euro/persoană/sejur.

Compania va continua să ofere și zboruri către destinațiile tradiționale pentru piața turistică românească precum Antalya, Creta, Tunisia, Hurghada și Rhodos care sunt disponibile începând cu prețul de334 euro/persoană pe sejur.

Turiștii pot alege și vacanțe în România, sejururi la mare sau vacanțe exotice. Compania oferă bilete de avion, zboruri charter și pachete turistice pentru toate destinațiile tradiționale precum și asigurarea pentru călătorie.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin