HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Surse: Ambasadorul Israelului se va întâlni în Parlament cu soția cetățeanului român ținut ostatic în Fâșia Gaza

Surse: Ambasadorul Israelului se va întâlni în Parlament cu soția cetățeanului român ținut ostatic în Fâșia Gaza
Sursă foto: basilica.ro

Reprezentantul diplomatic al Israelului în România, E.S. Reuven Azar, va avea o întâlnire programată luni, începând cu ora 14.00, la Senat cu membrii comitetului pentru afaceri externe. Va fi prezentă și soția cetățeanului român care este prizonier în Gaza, conform unor surse parlamentare menționate de news.ro.

Comitetul pentru afaceri externe al Senatului României are programată o reuniune luni, la ora 14.00, pentru a avea un dialog cu E.S. Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, conform comunicatului emis de Senat.

După informațiile provenite din surse parlamentare, Ambasadorul va participa la aceste discuții însoțit de soţia cetăţeanului român captiv în Gaza.

Într-un context marcat de situaţia tensionată din Statul Israel şi Fâşia Gaza, Ministerul Afacerilor Externe a făcut recent cunoscut faptul că potrivit datelor primite de la autorităţile israeliene, un individ cu dublă cetăţenie - israeliană şi română - rezident în Statul Israel și care fusese iniţial trecut pe lista persoanelor dispărute, se află acum ca ostatic în Fâşia Gaza.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu