HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Stamule Tănase: PSD îi înșală pe pensionari cu promisiuni false. Au o aversiune profundă față de sectorul privat.

Stamule Tănase: PSD îi înșală pe pensionari cu promisiuni false. Au o aversiune profundă față de sectorul privat.
Sursă foto: FABIZ - ASE

Chiar dacă PNL este în favoarea noii Legi a Pensiilor, Tănase Stamule persistă în opinia că această creștere a pensiilor nu este viabilă. În plus, Stamule prevede o creștere a taxelor pentru sectorul privat, astfel încât să se poată acoperi costurile pensiilor.

"Ochii hulpavi de la Palatul Victoria au pus gând rău la tot ce înseamnă oameni productivi din țara românească. Având o ură viscerală față de tot ce înseamnă capital, PSD vrea să jupuiască toți românii care produc ceva în țara noastră.

Partea cea mai perversă a strategiei este că nu vor să crească taxele transparent, prin asumare politică ci indirect, folosindu-se de pensionari.

Prin creșterea nesustenabilă a pensiilor, socialiștii lovesc în două direcții. Pe de-o parte promit pensionarilor pielea ursului din pădure, pe altă parte crează o nouă criză bugetară la care vor răspunde prin noi măriri se taxe.

Din păcate în jurul premierului nu mai există astazi oameni lucizi, care să apere economia României. Cu toții vād în antreprenori niște hoți iar capitalul privat e perceput ca dușmanul primordial.

Această atitudine antieconomică ne va aduce în 2025 în aceeași situație ca in 2010. Anul viitor premierul și ciracii lui vor spune ca totul e lapte și miere iar după alegeri crivățul socialist va sufla cu o putere uriașă peste economia României.", notează Tănase Stamule.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu