HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Spitalul Județean de Urgență Zalău se dotează cu aparatură minim invazivă de ultimă generație.

Spitalul Județean de Urgență Zalău se dotează cu aparatură minim invazivă de ultimă generație.
Sursă foto: Spitalul Sfântul Sava

Recent, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a făcut o achiziție importantă: echipament minim invaziv de ultimă generație pentru tratamentul unor boli urologice, cum ar fi litiaza urinară sau adenomul de prostată. Conform Agerpres, această instituție medicală este una dintre puținele din Transilvania care dispune de astfel de echipamente.

Conform unei actualizări pe pagina oficiala de Facebook a Spitalului Judeţean din Zalău, această investiție a fost realizată cu ajutorul Consiliului Judeţean Sălaj. Echipamentul achiziționat include un laser ultraperformant Cyber Ho - Quanta System și o platformă AIRSEAL pentru laparoscopie tridimensională.

Reprezentanții spitalului subliniază că intervențiile efectuate cu aceste dispozitive sunt mai eficiente și mai sigure pentru pacienți.

"Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău asigură pacienţilor servicii medicale de ultimă generaţie, la cele mai înalte standarde pentru întreaga patologie benignă şi malignă din sfera urologică", se menționează în postarea respectivă.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin