HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Senatorul care a trecut peste președintele Ungariei a renunțat la PSD și s-a alăturat AUR (Surse)

Senatorul care a trecut peste președintele Ungariei a renunțat la PSD și s-a alăturat AUR (Surse)
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Surse politice au informat pentru Mediafax că senatorul Călin Matieș, reprezentantul județului Alba, a devenit membru al AUR. Se pare că această schimbare a fost motivată de diferite dispute pe care Matieș le-a avut în cadrul filialei PSD din Alba.

"Senatorul Călin Matieș din Alba s-a alăturat AUR. El s-a făcut remarcat, printre alte lucruri, cu prilejul vizitei Președintelui Ungariei, Katalin Novák pe 21 mai 2022. Atunci a avut loc dezvelirea statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen în Cetatea Marii Uniri, la sărbătoarea Unității Reformate Maghiare. El i-a transmis că", au declarat sursele politice.

Se pare că "Matieș a inițiat o campanie de colectare de semnături pentru instalarea unei statui dedicată lui Avram Iancu în Cetatea Alba Carolina", adaugă sursele citate.

Cauza care l-a determinat pe acesta să se înscrie în AUR este legată de numeroasele neînțelegeri pe care le-a avut cu liderul filialei PSD din județul Alba, europarlamentarul Victor Negrescu," explică sursele menționate anterior.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu