HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Șeful ANPC a fost aproape agresat într-o piață din București: "Hai să ne omorâm" / VIDEO

Șeful ANPC a fost aproape agresat într-o piață din București:
Sursă foto: g4media.ro

Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a alertat publicul într-o piață volantă din capitală că produsele oferite de un anumit vânzător nu sunt autentice, ci produse industriale. Această declarație a provocat o reacție violentă din partea comerciantului.

Comerciantul a ripostat cu amenințări și strigăte la adresa lui Horia Constantinescu, care a rămas calm în fața comportamentului agresiv. Ulterior, acesta a împărtășit incidentul pe o platformă social media.

„Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau. Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită. Ieri, in piața volantă din fața Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile. Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că produsele respective NU SUNT TRADIȚIONALE! Atunci, s-a risipit vraja. Trist este că așa este respectată o autoritate a statului... PS: Și aici, la venirea poliției, m-am legitimat cu legitimația de serviciu. Și acum, tot în exercițiul funcțiunii eram. Duminică, în loc să stau pe acasă... Mulțumesc și colegilor, care au venit alături de mine, din ziua lor liberă (ora de trezire 04:30)”, a declarat Horia Constantinescu pe o platformă social media.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu