HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Scandal dezlănțuit în Prahova: un bărbat care și-a agresat soția a atacat cu toporul un polițist.

Scandal dezlănțuit în Prahova: un bărbat care și-a agresat soția a atacat cu toporul un polițist.
Sursă foto: autoinsurancedeal.org

Un incident violent a avut loc în Dumbrăveşti, o localitate din județul Prahova, când un bărbat a devenit agresiv cu polițiștii care au intervenit la domiciliul său după ce acesta și-a agresat soția, potrivit News.ro.

Bărbatul a atacat forțele de ordine cu un topor, rănind un polițist la cap și provocând daune mașinii de poliție. Agresorul a fost în cele din urmă imobilizat și transportat la spital.

Ancheta inițiată de către polițiști în acest caz a început duminică seară, în jurul orei 19:30, când reprezentanţii unei unităţi medicale au informat Poliţia că o femeie în vârstă de 53 de ani, originară din Dumbrăveşti, s-a prezentat la urgenţe cu multiple leziuni. Femeia a declarat că rănile i-au fost provocate de soţul ei.

„Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificari, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa. În cadrul intervenţiei, bărba-ul s-a dovedit a fi recalcitrant, nerespectând instrucțiunile poliţiştilor și încercând să îi lovească cu un obiect tăietor. Ulterior, acesta a cauzat distrugeri mașinii de poliție și a lovit unul dintre poliţişti la cap, care a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Surse judiciare citate de News.ro au confirmat că bărbatul i-a atacat pe polițiști cu un topor.

După imobilizarea agresorului, acesta a fost dus la spital pentru investigații. În funcție de concluziile medicilor psihiatri, se vor lua măsurile legale corespunzătoare.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, violenţă în familie şi distrugere”, a precizat Poliţia Prahova.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin