HUB PRESS

s e î n c a r c ă

România impresionează în minifotbal: Echipa națională a ajuns în finala Campionatului Mondial găzduit de Emiratele Arabe Unite.

România impresionează în minifotbal: Echipa națională a ajuns în finala Campionatului Mondial găzduit de Emiratele Arabe Unite.
Sursă foto: www.agerpres.ro

Reprezentativa de minifotbal a României a ajuns vineri în ultimul act al Campionatului Mondial de Minifotbal, competiție ce are loc în Emiratele Arabe Unite, după o victorie clară cu Ungaria, scor 3-0.

Toate golurile echipei noastre au fost înscrise prin lovituri spectaculoase de la distanță, potrivit mediafax.

Mircea Ungur a inaugurat tabela de marcaj în minutul 5, cu o execuție puternică din depărtare care l-a luat prin surprindere pe goalkeeper-ul maghiar, acesta neputând face față puterii șutului jucătorului român.


La scurt timp după reluarea jocului, comandantul echipei, Mircea Popa a mărit diferența cu un șut ras de sol din marginea careului mare, plasat în diagonală. În final, cel mai tânăr membru al echipei noastre, Marous Balog a sigilat scorul final cu o altă execuție superbă, aceasta fiind plasată la colțul apropiat al porții.

România va concura sâmbătă pentru titlul mondial împotriva câștigătoarei celeilalte semifinale dintre Kazakhstan și Azerbaijan.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu