HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Revoluția Fără Droguri - Campania antidrog cea mai complexă din 2023

Revoluția Fără Droguri - Campania antidrog cea mai complexă din 2023
Sursă foto: Federația Neguvernamentală Antidrog

Federația Antidrog Non-Guvernamentală informează despre finalizarea proiectului intitulat „No Drugs Revolution”, care a avut loc între lunile august și noiembrie 2023, în regiunile București/Ilfov și Hunedoara/Valea Jiului.

Proiectul se finalizează cu rezultate remarcabile, evidențiindu-se prin abordări inovatoare și efecte semnificative. Printre activitățile desfășurate în cadrul proiectului menționăm:

București - 50.000 de participanți direcți la evenimentele de Informare, Educare, Conștientizare (BIAS, Festivalul Toamna Baladelor, Sala Polivalentă), 4.000 de elevi și profesori implicați în dezbateri publice și mese rotunde (Institutul National de Statistică, Olimpiada Tinerii Dezbat, Festivalul Toamna Baladelor), 32 de educatori și studenți participanți la schimbul de experiențe din Petroșani.
Pentru a asigura că mesajele campaniei ajung la un număr cât mai mare de persoane s-au realizat 26 ore de transmisii live, au fost difuzate clipuri promoționale și informative, au fost afișate 4.500.000 bannere pe site-uri cu vizibilitate crescută (stiripesurse.ro, dcnews.ro), au fost difuzate spoturi TV si radio (Radio Zu, Digi FM, Digi24, Realitatea, Kapital TV, Kapital FM). Peste 50 de articole au fost preluate de Ziua News, Agerpres, Antena 3, Antena Stars, Servus Hunedoara, Ziarul Văii Jiului, Știri Transilvania 24 și altele.

Proiectul „No Drugs Revolution” a demonstrat că o strategie integrată și colaborativă poate avea un impact semnificativ în combaterea consumului de droguri. Prin accentuarea educației, informării și conștientizării, acest proiect a reușit să contribuie la o comunitate mai sănătoasă și mai sigură.

Deși proiectul se încheie, misiunea Federației Neguvernamentale Antidrog continuă prin eforturile sale constante de a aduce schimbări semnificative în lupta împotriva uneia dintre cele mai grave probleme sociale ale timpurilor noastre.

Evenimentele sunt parte din Proiectul „No Drugs Revolution”, finanțat prin Programul de Interes Național în domeniul Prevenirii și Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN).

Manager de proiect
Bogdan Hotoboc Pentru informații suplimentare:
Federația Neguvernamentală Antidrog
Constantinescu Cosmin
+40723.025.141

Pentru informații oficiale despre Programul de Interes Național in domeniul Prevenirii si Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN) accesați: www.ana.gov.ro secțiunea PIN

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu