HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Rareș Bogdan critică "ura" inerentă PSD și solicită o "Dreapta unită pentru România": Am dorit o parteneriat corect, dar camarazii aveau propriul lor plan.

Rareș Bogdan critică
Sursă foto: Inquam Photos

Reactia dura a lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a venit ca urmare a atacului agresiv al premierului Marcel Ciolacu. Conform spuselor sale, PNL a pus pe masa o "colaborare sincera", dar PSD prin actiunile si declaratiile reprezentantilor sai publici a demonstrat ca nu s-a modificat deloc in 33 de ani: "ipocrizia, discursul ambiguu, interesul financiar au dominat in fata conceptului de colaborare sincera". Solicitarea sa este simpla: "Dreapta unită pentru România".

"PSD nu s-a transformat si nici nu va face acest lucru, detine in ADN dispretul fata de societatea civila si persoanele care indraznesc sa critice masca pusa peste socialismul cu chip uman si capitalismul bazat pe nepotism.
In deceniul 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne numeau GOLANI și se adresau presei libere cu „Măi, animalule”, iar dupa trei decenii și trei ani, PSD-ul condus de Ciolacu, Tudose și Stănescu, pictat in culorile curcubeului familiei S&D, utilizeaza termenul MITOCANULE.
Unele aspecte raman neschimbate din nefericire.
Am fost nevoiti sa luam o hotarare intr-un moment esential pentru siguranta regionala si a Uniunii Europene. Acest lucru este cunoscut de toata lumea, chiar si de cei care pretind ca sunt uimiti, dar ipocrizia, discursul ambiguu, interesul financiar au dominat in fata conceptului de colaborare sincera.
Am avut incredere ca acest lucru este posibil, dar camarazii aveau planurile lor proprii, nu ale Romaniei."

Context:

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu