HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Radu Hanga a obținut un nou mandat ca președinte al Consiliului Bursei de Valori București.

Radu Hanga a obținut un nou mandat ca președinte al Consiliului Bursei de Valori București.
Sursă foto: zf.ro

În data de miercuri, Radu Hanga a fost reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de la București, conform unei declarații oficiale a BVB. Acest lucru s-a petrecut în timpul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.

De asemenea, acționarii au decis și asupra componenței Consiliului Bursei pentru următorii patru ani. Printre membri se numără Vasile Cristian Pascu, Daniela Secară, Şerban Valentin Marin, Loredana Norica Chitu, Radu Hanga, Dumitru Remus Vulpescu, Robert Cosmin Pana, Octavian Molnar și Claudia Gabriela Ionescu, conform celor raportate de Agerpres.

Conform anunțului publicat pe site-ul oficial, mandatul noilor membri ai Consiliului Bursei va începe după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară îi va aproba individual și după finalizarea contractelor lor de asigurare pentru răspundere profesională. Cu toate acestea, acest proces nu va putea avea loc mai devreme de 13 februarie 2024 - data la care se încheie mandatul membrilor actuali.

BVB a anunţat separat că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat prelungirea mandatului lui Adrian Tănase ca director al Bursei până la finalul anului 2024.

Radu Hanga deține funcția de președinte al Consiliului Bursei începând cu anul 2020.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu