HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Progres semnificativ pentru drumul expres Arad - Oradea!

Progres semnificativ pentru drumul expres Arad - Oradea!
Sursă foto: Facebook

Se apropie finalizarea deciziei guvernamentale care specifică o investiție semnificativă pentru regiunea de vest a țării: drumul expres Arad – Oradea! Sergiu Bîlcea, deputat PNL din Arad, a declarat că această hotărâre de guvern reprezintă ultimul pas înainte ca proiectarea și execuția să fie scoase la licitație.

"Drumul expres va funcționa ca o autostradă și va asigura conexiunea nu doar între cele două mari metropole din vest, ci și între Autostrada Nădlac – București și Autostrada Transilvaniei. Acesta este un proiect care a avansat mai repede datorită gestionării prin intermediul asocierii administrațiilor locale din Bihor și Arad. Drumul expres va avea 57,7 km în Bihor și 63 km în Arad, iar valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 11,7 miliarde de lei, provenind din fonduri europene.
În Arad, acesta va extinde centura existentă în partea nordică a orașului și va contribui la redirecționarea traficului greu departe de un cartier rezidențial. Este vorba despre un proiect complex, cu 12 intersecții rutiere și 86 de pasaje superioare și inferioare. Putem afirma că investiția se apropie de final, sperăm ca licitațiile să se desfășoare cu succes și să trecem curând la etapa de construcție!",

a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu