HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, va candida din nou fără susținerea PNL? Iată răspunsul său.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, va candida din nou fără susținerea PNL? Iată răspunsul său.
Sursă foto: Facebook/ Nicusor Dan

Edilul Bucureștiului, Nicuşor Dan, a menționat miercuri că PNL ar putea continua să îl sprijine pentru un nou mandat. Acesta a explicat că ne aflăm într-o etapă în care partidele politice își elaborează strategiile, studiază sondajele de opinie, au discuții interne și cu potențialii candidați și este de așteptat ca o decizie să fie luată probabil la începutul anului viitor.

În cadrul emisiunii Proiect de țară: România de pe Prima News, edilul Capitalei a fost întrebat dacă se așteaptă la susținere din partea PNL. El a subliniat că aceasta este o perioadă în care partidele politice își construiesc strategiile pentru toate cele patru rânduri de alegeri ce vor avea loc anul viitor. În acest context, ele analizează sondajele de opinie, poartă discuții interne și cu potențialii candidați, creionează scenarii și probabil vor lua o decizie la începutul anului următor, conform news.ro.

Presa acuzată că nu reflectă echilibrat activitatea Primarului

Nicuşor Dan a menţionat că există mai multe partide politice de dreapta în prezent. Totuși, el consideră că rolul lor ca politicieni este să țină cont de dorințele alegătorilor când îi solicită votul. El crede că oamenii doresc un candidat de dreapta care să învingă PSD. De asemenea, Nicuşor Dan a afirmat că se situează bine în sondaje, chiar dacă prezența sa în mass-media nu este întotdeauna echilibrată.

„Există părți din presă care nu reflectă corect activitatea mea”, a precizat Nicuşor Dan. Acesta s-a declarat optimist cu privire la viitor, având în vedere că există un public informat care poate distinge informațiile relevante.

În ceea ce privește discuțiile recente cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, edilul Capitalei a menţionat că a avut o conversație constructivă pe tema Codului de urbanism, proiect ajuns deja în Parlament. În această discuție, el i-a comunicat lui Ciucă opinia sa despre acest proiect. Întrebat despre o posibilă candidatură a Gabrielei Firea anul viitor, Nicuşor Dan a declarat că nu are cunoștințe despre planurile PSD.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu