HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Polițiștii au reținut patru tineri care au pătruns într-un apartament cu cagule pe față.

Polițiștii au reținut patru tineri care au pătruns într-un apartament cu cagule pe față.
Sursă foto: thetimes.co.uk

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani au fost arestați de către forțele de ordine din județul Suceava, urmare a incidentului în care au pătruns într-un apartament din orașul Rădăuţi și l-au atacat pe un bărbat de 22 de ani, conform declarațiilor oficiale ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, citate de Agerpres.

Conform sursei citate, cei patru agresori, având fețele mascate, au pătruns în locuința victimei după ce au imobilizat-o pe partenera tânărului și i-au confiscat telefonul mobil.

"Femeia a fost imobilizată de către unul dintre agresori, fiindu-i luat totodată telefonul mobil pe care îl avea în mână. Ceilalţi indivizi au mers în una din camerele apartamentului, unde l-au agresat fizic pe concubinul apelantei, respectiv pe bărbatul de 22 de ani, părăsind ulterior apartamentul și luând cu ei un telefon mobil, victimele nereclamând sustragerea altor bunuri sau valori", au declarat reprezentanţii IPJ.

Incidentul s-a produs la data de 24 octombrie, dar arestarea celor patru suspecți a avut loc ulterior efectuării a cinci percheziții la locuințele acestora, precum și la o proprietate din orașul Rădăuţi unde se presupunea că aceștia ar fi locuit fără a avea drept legal.

"Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte ce interesează cauza, dar și sume de bani și obiecte ce prezintă suspiciuni sub aspectul comiterii unor fapte ilicite", a menționat IPJ Suceava.

Cei patru suspecți sunt investigați pentru tentativă la infracțiunea de "tâlhărie calificată". Aceștia vor fi aduși în fața instanței cu propunerea arestării preventive.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu