HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Piedone a dezvăluit obiectivele ambițioase ale PUSL pentru anul 2024. Planuri mari pe agenda umaniștilor.

Piedone a dezvăluit obiectivele ambițioase ale PUSL pentru anul 2024. Planuri mari pe agenda umaniștilor.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), care s-a adunat la Arad pentru o întâlnire a Biroului Executiv, a comunicat că va participa independent la alegerile viitoare. Obiectivul stabilit de umaniști este de a obține 7% din voturi.

"Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a decis cu largă majoritate să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024. De asemenea, umaniștii și-au propus să obțină la alegerile de anul viitor minimum 7% din voturile românilor", spune PUSL într-un comunicat de presă.

"Anul viitor vom intra în lupta politică pe liste proprii, prin propriile forțe și pe propriile picioare. Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie de multă muncă, iar succesul ne va asigura un rol determinant în structurile administrative ce vor guverna țara pentru viitorii patru ani. PUSL are politici publice bazate pe valorile sale, pe valori și principii umaniste. Trebuie doar să spunem și să demonstrăm românilor că avem grijă, că avem soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru viața de zi cu zi a tinerilor și seniorilor noștri. Și îi vom convinge pe români! Pentru că avem demnitate, onoare și curaj!" a declarat președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Umaniștii au făcut cunoscut și faptul că toți membrii PER Arad s-au înscris în PUSL.

"Biroul Executiv a luat act de înscrierea primei filiale a Partidului Ecologist Român în PUSL. Filiala PER Arad este prima, vor urma și alte filiale, iar în perioada imediat următoare vor fi surprize și de la alte partide.

"Obiectivul politic al organizației PUSL Arad este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor. Pentru asta, PUSL Arad are ușile deschide spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județul nostru", a declarat Lia Ardelean, liderul organizației PUSL Arad. La rândul său, vicepreședintele PUSL, Simona Man s-a arătat optimistă în privința faptului că mai multe filiale ale Partidului Ecologist se vor alătura umaniștilor în perioada imediat următoare”, mai spune PUSL.

PUSL va fi primul partid politic cu un Departament pentru Credință, Cultură și Educație.

"Biroul Executiv a aprobat înființarea Departamentului pentru Credință, Cultură și Educație. Departamentul a fost înființat din nevoia de a promova valori esențiale pentru societate și va fi coordonat de Marius Ciprian Pop, teolog, doctor în Etnografie și Folclor", arată PUSL.

"Dragostea de neam, de țară și de valorile spirituale cum sunt credința, cultura și educația reprezintă o veritabilă obligație morală. Când ți se oferă cadrul necesar și sprijinul pentru a împlini această datorie sfântă, dacă ești conștient de menirea ta de creștin și de român, nu poți să nu te implici. Și asta vreau eu să fac acum prin coordonarea acestui departament", a declarat Marius Ciprian Pop.

Clubul Oamenilor de Afaceri ai PUSL a fost o altă inițiativă majoră adoptată.

"Scopul Clubului Oamenilor de Afaceri este de a dezvolta și promova proiecte antreprenoriale locale, cu capital românesc. Vom aduce împreună, printr-o platformă online gratuită, oamenii cu inițiativă, să se cunoască, să deruleze colaborari, să faca afaceri bune si sa contribuie la bunastarea comunitatilor proprii, investind si sustinand domenii precum sanatate, educatie, formare profesionala, cultura, turism, mediu inconjurator" a declarat fondatorul Clubului, europarlamentarul PUSL, Maria Grapini.

Întâlnirea umaniștilor s-a încheiat cu un “ moment de credință și patriotism prin muzica lui Marius Ciprian Pop“.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu