HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Pe E60, între Acăţari şi Văleni, o tamponare frontală a rezultat în trei persoane rănite.

Pe E60, între Acăţari şi Văleni, o tamponare frontală a rezultat în trei persoane rănite.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Martea trecută, în primele ore ale dimineții, trei indivizi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD Târgu Mureș ca rezultat al unui accident frontal între două vehicule pe DN13 E60, în zona dintre Acăţari și Văleni, conform Agerpres.

"Astăzi dimineaţă, am primit o solicitare pentru a interveni la un incident rutier care a avut loc aproximativ la ora 06.20, pe DN13 E60, la km. 154 + 650 m, între localităţile Acăţari şi Văleni. Informaţiile preliminare indică faptul că impactul a fost frontal între un autovehicul condus spre Văleni de un individ de 69 de ani din Ernei și un alt vehicul condus din direcția opusă de un bărbat de 26 de ani din Sighişoara. În urma coliziunii, ambii conducatori auto și un pasager din mașina celui de-al doilea șofer - un bărbaț în vârstă de 71 ani din Târgu Mureş - au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale specializate", a declarat Inspectoratul Județean de Poliție Mureş.

Testele alcoolscopice efectuate asupra celui mai în vârstă dintre conducatori au revenit cu rezultat negativ.

Oficialii poliției continuă investigațiile pentru a determina toate circumstanțele accidentului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" Mureş a subliniat că la locul incidentului au intervenit Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de descarcerare - una dintre victime fiind prizonieră în mașină - două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, și un echipaj medical SAJ.

Traficul rutier în zonă a fost restabilit pe ambele direcții și se desfășoară normal.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu