HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Partidele de fotbal feminin ale Israelului din Liga Națiunilor vor avea loc în Armenia și Ungaria

Partidele de fotbal feminin ale Israelului din Liga Națiunilor vor avea loc în Armenia și Ungaria
Sursă foto: UEFA

UEFA a anunţat joi că meciurile Ligii Naţiunilor, pe care echipa naţională de fotbal feminin a Israelului trebuia să le găzduiască la Tel Aviv în decembrie, vor fi relocate în Armenia şi Ungaria, relatează Reuters.

Echipa israeliană urma să joace acasă împotriva Armeniei şi Estoniei luna viitoare, dar aceste meciuri au fost reprogramate din cauza tensiunilor dintre Israel şi Hamas. Pe 2 decembrie, Israelul se va confrunta cu Armenia la Erevan, capitala Armeniei. Trei zile mai târziu, replica Estoniei va avea loc la Felcsut, în Ungaria, conform Agerpres.

UEFA a confirmat că spectatorii vor putea asista la meciuri.

Aşa cum este deja cunoscut, meciul masculin de fotbal dintre Israel şi România din preliminariile EURO 2024 se va desfăşura tot la Felcsut.

Echipa naţională a Israelului îşi va disputa ultimele două partide de acasă din preliminariile EURO 2024 în Ungaria, împotriva Elveţiei şi României.

Stadionul Pancho din Felcsut este situat la aproximativ 50 de kilometri distanţă de Budapesta. Acest stadion are o capacitate de 3.800 de spectatori şi este terenul echipei Puskas Akademia.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu