HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Partida dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon se va juca în prezența spectatorilor.

Partida dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon se va juca în prezența spectatorilor.
Sursă foto: News.ro

Într-o declarație emisă joi dimineață, Liga de Fotbal Franceză a confirmat că partida dintre Olympique de Marseille și Olympique Lyonnais va avea loc pe stadionul Velodrome miercuri, 6 decembrie, începând cu ora locală 21.00 (ora 22.00 în România), conform news.ro.

Jocul se va desfășura în prezența spectatorilor.

"Comisia Competițiilor LFP, având în vedere informațiile și garanțiile oferite de Prefectura Bouches-du-Rhône, a hotărât ca meciul dintre Olympique de Marseille și Olympique Lyonnais, care face parte din etapa a 10-a a Ligue 1 Uber Eats, să se desfășoare pe Orange Vélodrome, miercuri, 6 decembrie 2023, începând cu ora 21:00. Acest meci va fi transmis pe Prime Video", se menționează în comunicatul oficial al ligii.

Meciul nu a putut avea loc inițial după ce Fabio Grosso, antrenorul echipei Lyon, a fost rănit la cap când un geam al autocarului s-a spart. Meciul a fost reprogramat pentru data de 6 decembrie, dar locația exactă unde urma să se joace partida - un subiect tensionat între cele două cluburi - nu fusese stabilită până acum.

Comisia Disciplinară a demarat, de asemenea, o investigație cu privire la scandările și gesturile rasiste făcute de suporterii lui Lyon în parcarea destinată vizitatorilor stadionului. Se așteaptă o decizie pe 22 noiembrie.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu