HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Pacientul a avut 16 dinți extrași fără durere - Iată povestea lui!

Pacientul a avut 16 dinți extrași fără durere - Iată povestea lui!
Sursă foto: Sanador

Marius, un individ în floarea vârstei de 40 de ani, a trecut printr-o experiență care i-a redat bucuria zâmbetului. La început, Marius a decis să se programeze la dentist pentru o curățare dentară profesională și un detartraj. Cu toate acestea, situația sa era mult mai serioasă decât anticipase. Din cauza amânării vizitei la dentist pentru o perioadă lungă de timp, Marius suferea deja de parodontoză avansată.

În urma unui examen amănunțit, i s-a sugerat să se adreseze imediat domnului Dr. Victor Răzvan Bărbulescu, expert în chirurgie orală și maxilo-facială la Clinica SANADOR de Stomatologie. Boala parodontală poate fi tratată cu medicamente sau intervenții chirurgicale, în funcție de stadiul acesteia. În cazul lui Marius, având în vedere că afecțiunea era deja într-un stadiu avansat, stomatologul a recomandat inițial câteva extracții dentare.

Marius povestește: "În general, eu îmi fac cu greu curaj să merg la medic, chiar și pentru efectuarea unor banale analize de sânge, însă dânsul mi-a dat foarte mare încredere. Nu am simțit durere, deși a fost nevoie să îmi scoată 16 dinți, iar extracțiile în sine mi s-au părut foarte lejere. Tratamente stomatologice mai făcusem și în altă parte, însă de data aceasta totul mi s-a părut mult mai ușor de parcurs, așa că am revenit să rezolv problemele treptat și fără teamă".

În final, Marius adaugă cu entuziasm: "La începutul terapiei, nu știam cum voi putea trece prin această experiență, însă acum realizez că nu a fost atât de greu pe cât mă așteptasem. La domnul doctor nu doare nici măcar înțepătura de la anestezie, nu știu cum reușește".

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu