HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Oportunitățile turistice ale județului Hunedoara, expuse la Târgul de Turism al României

Oportunitățile turistice ale județului Hunedoara, expuse la Târgul de Turism al României
Sursă foto: Cartierul meu

Principalele repere istorice și culturale ale județului Hunedoara, stațiunile de vacanță și propunerile agențiilor turistice locale sunt în prim-plan la Târgul de Turism al României. Consiliul Județean Hunedoara, prin intermediul Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică, participă cu un stand dedicat, conform informațiilor oferite de Agerpres.

Produsele locale și tradiționale ocupă un loc central, delicii create de producătorii locali după rețete străvechi ale gospodinelor din satele hunedorene. Nu lipsesc preparatele pe bază de carne, dulcețurile, siropurile, plăcintele, produsele lactate, precum și faimoșii virșli - un produs specific regiunii.

"Sute de vizitatori au trecut deja pragul standului nostru la Romexpo - București. Oferta este extrem de variată: toate zonele etnografice și principalele atracții turistice sunt prezentate în materialele promoționale realizate de DGAMPT și constituie o invitație directă către aceste locuri fascinante. Produsele tradiționale hunedorene sunt foarte apreciate de către vizitatori", a afirmat directorul general al DGAMPT Hunedoara, Radu Barb.

Târgul de Turism al României va fi deschis până duminică și poate fi vizitat între orele 09,00 și 18,00, standul județului Hunedoara fiind localizat în pavilionul B2 de la Romexpo.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu