HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Oferte Black Friday: Top 3 modele de televizoare inteligente KIVI la prețuri avantajoase.

Oferte Black Friday: Top 3 modele de televizoare inteligente KIVI la prețuri avantajoase.
Sursă foto: KIVI Media

Perioada de reduceri Black Friday este în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că aveți ocazia să achiziționați produsul dorit la un preț diminuat. Dacă optați pentru un smart TV KIVI, veți beneficia de o imagine nítidă, sunet de înaltă calitate și un sistem de operare rapid și eficace. Am ales trei dintre cele mai performante modele de televizoare KIVI care merită luate în considerare.

KIVI 32H750NB

Deși are o diagonală redusă, acest televizor impresionează prin eleganța și rafinamentul conferite de designul minimalist și marginile laterale foarte subțiri, cu o grosime de numai 2,6 mm. Sunetul impecabil este furnizat de două difuzoare de 8 W, reglate manual, cu suport pentru Dolby Digital. Puteți atașa dispozitive suplimentare prin Wi-Fi și Bluetooth. Printre conexiunile disponibile se află Ethernet (LAN), 2 USB, 3 conexiuni HDMI, jack audio, ieșire audio optică, RCA.

KIVI 43U740NB

Fabricantul a utilizat ecranul Super MVA cu un unghi larg de vizualizare și iluminare Direct LED. Televizorul detectează automat conținutul HDR și folosește tehnologii avansate pentru îmbunătățirea imaginii, precum Super Contrast Control și Ultra Clear, care se ocupă de reglarea automată a clarității, contrastului și luminozității.

Acest model funcționează pe baza sistemului Android TV 9, cu suport pentru Google Assistant. Dispune de 8 GB de memorie internă, iar printre interfețele wireless se numără Bluetooth 5.1, Chromecast, Wi-Fi 5G și DLNA. Toate conexiunile necesare sunt disponibile: Ethernet (LAN), 3 USB, HDMI ARC, HDMI 2.1, HDMI CEC, jack audio, ieșire audio optică, mini RCA. Sunetul surround este furnizat de două difuzoare de 12 W fiecare, cu suport pentru Dolby Digital și opțiunea de a modifica presetările audio.

KIVI 43F750NB

Difuzoarele de 8 W cu suport pentru Dolby Digital asigură sunetul surround. De asemenea include Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 5G precum și următoarele conexiuni: Ethernet (LAN), 2 porturi USB, 2 conexiuni HDMI, jack audio, ieșire audio optică și mini RCA. Acest model este compatibil cu asistentul vocal și Chromecast pentru streaming-ul conținutului de pe telefon iar sincronizarea cu Google Home este inclusiv.


Despre KIVI

KIVI este o corporație internațională fondată în anul 2016 având sediul central în Budapesta. Activitatea sa principală este dezvoltarea și fabricarea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul de cercetare și dezvoltare se află în Europa și Asia. Până acum, au fost comercializate peste 1,5 milioane de unități. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu