HUB PRESS

s e î n c a r c ă

O judecătoare din Arad a apelat la 112, anunțând că are o bombă pe mașină, într-un caz similar cu cel al lui Crișan!

O judecătoare din Arad a apelat la 112, anunțând că are o bombă pe mașină, într-un caz similar cu cel al lui Crișan!
Sursă foto: Antena 3 captură foto

O doamnă din Arad a apelat, în cursul zilei de miercuri, la serviciul de urgență 112 pentru a raporta că se simte amenințată și că pe una dintre mașinile sale s-ar afla un obiect necunoscut. La adresa menționată au fost trimise forțe ale poliției, jandarmeriei, pompierilor și pirotehniștilor.

Antena 3 a relatat că femeia ar ocupa funcția de judecător. "Polițiștii din Arad au fost notificați cu privire la situația unei femei care se simte amenințată și care susține că pe unul dintre vehiculele sale s-a instalat un obiect străin. Zona a fost securizată, persoanele din clădirile apropiate fiind evacuate și s-a stabilit un perimetru de siguranță. Circulația pe întreaga stradă a fost întreruptă. A fost solicitată intervenția echipei de pirotehniști", a comunicat IPJ Arad. La locul incidentului au ajuns unități ale IPJ Arad, ISU Arad și IJJ Arad. Incidentul are loc pe strada Mărășești din municipiul Arad.
La data de 29 mai 2021, tot în orașul Arad, automobilul lui Ioan Crişan, un om de afaceri local, a explodat după ce pe vehicul fusese plasat un dispozitiv exploziv. În urma deflagrației, omul de afaceri care se afla în mașină a decedat. Explozia a fost atât de puternică încât a distrus geamurile caselor din apropiere. Până în prezent, polițiștii nu au reușit să identifice persoanele care au instalat dispozitivul exploziv pe autoturismul omului de afaceri.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu