HUB PRESS

s e î n c a r c ă

O femeie s-a prăbușit într-o groapă la București: martorii au trăit momente de coșmar

O femeie s-a prăbușit într-o groapă la București: martorii au trăit momente de coșmar
Sursă foto: pixabay.com

O incidentă neplăcută a avut loc în centrul Capitalei când o femeie a căzut într-o groapă. Evenimentul s-a petrecut pe Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 21A și a avut loc duminică, la ora aproximativă de 20:00. Apelul către serviciile de urgență a fost realizat de o altă tânără care a fost martor ocular la întreaga scenă.

Surse judiciare au relatat faptul că victima s-a oprit lângă niște balize ce delimitau zona unde se desfășurau lucrările de excavare. În încercarea sa de a se sprijini pe acestea, femeia s-a destabilizat și a alunecat în groapa respectivă. Se pare că aceasta ar fi fost sub efectul bǎuturilor alcoolice, conform acelorași surse judiciare.

La locul incidentului s-a prezentat imediat un echipaj medical care a reușit să extragǎ persoana din groapa inundată pânǎ la nivelul gâtului cu apǎ.

Femeia, în vârstǎ de 45 ani, a fost preluată ulterior de un echipaj al ambulanței și transportată la Spitalul Clinic de Urgența Sf Pantelimon pentru investigații medicale detaliate.

Investigațiile continuǎ sub supravegherea polițiștilor de la Secția 23 Poliție pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin