HUB PRESS

s e î n c a r c ă

O bază extraterestră sub gheața Antarctică? Declarații uimitoare ale unor militari americani.

O bază extraterestră sub gheața Antarctică? Declarații uimitoare ale unor militari americani.
Sursă foto: express.co.uk

La data de 23 ianuarie 2018, un documentar video a stârnit un val de emoții în rândul comunității entuziaste a credincătorilor în viața extraterestră. Într-un interviu acordat jurnalistei Linda Moulton Howe, laureată cu premiul Emmy, un fost ofițer al Marinei Americane a afirmat că a lucrat într-o imensă structură antică extraterestră ascunsă sub gheața Antarcticii.

Conform spuselor militarului pensionat, care și-a păstrat anonimatul, acesta ar fi vizitat o instalație uriașă de formă octogonală situată lângă ghețarul Beardmore, în cadrul unei operațiuni secrete desfășurate în anul 2003. Informațiile au fost preluate de JNews4 și citate apoi pe gadgetreport.ro.

Linda Moulton Howe s-a întâlnit pentru prima oară cu martorul ocular la data de 19 iulie 2018. Pentru protejarea identității sale, acesta a folosit pseudonimul Spartan 1 într-un videoclip YouTube produs de Howe. În videoclip, fața lui Spartan 1 este mascată și vocea sa este distorsionată. Un alt martor care a depus mărturie este Brian, un inginer de zbor al Marinei Americane care a efectuat numeroase misiuni de suport în Antarctica între anii 1983 și 1997. Acesta a observat o serie de anomalii care, în opinia sa, indică prezența unor instalații sau baze secrete sub gheața Antarcticii.

Conform mărturiei lui Spartan 1, OZN-ul se afla în interiorul ghețarului Beardmore, la o distanță de aproximativ 93 de mile de avanpostul american McMurdo.

În videoclip, Spartan 1 descrie cum misiunea sa a început pe un portavion situat în apropiere de Marea Ross, la vest de Antarctica. Acesta a fost transportat cu elicopterul până la stația McMurdo, cea mai mare bază americană din Antarctica.

Spartan 1 a relatat cum a coborât la adâncimea de 15 metri sub gheață și a pătruns într-o sală imensă.

Pereții structurii ar avea o grosime cuprinsă între 6 și 10 metri, iar tavanul ar avea o înalțime cuprinsă între 7 și 9 metri. El a afirmat că pereții, tavanul și podeaua erau toate confecționate dintr-un bazalt negru care semăna cu marmura neagră lustruită. O luminiscenţă verde-lămâie lumina tavanul şi podeaua camerei, iar temperatura din interior era de aproximativ 20-22 grade Celsius. Nu existau nici un sistem de încălzire sau de iluminat, ceea ce adaugă la misterul complexului subteran.

Potrivit martorului, experții au descoperit doar o singură bucată din structură, restul fiind îngropat sub gheață și se întinde mult mai jos. Conform datelor colectate cu ajutorul scannerului, instalația avea o formă octogonală și acoperea aproximativ 500 mp.

Spartan 1 a declarat că pereții și ușile erau acoperite cu hieroglife înalte de 20 cm și groase de 5 cm. Hieroglifele nu erau nici egiptene, nici mayașe, dar includeau imagini cu animale și alte simboluri stranii comune ambelor civilizații antice.

Unul dintre semnele descrise este foarte asemănător cu imaginea Soarelui Negru al SS-ului nazist, care era inscripționat pe podeaua sediului central al Castelului Wewelsburg. Reprezentarea Soarelui Negru continuă să fie interzisă în Germania, conform reglementarilor privind propaganda nazistă. Spartan 1 a menţionat că una dintre responsabilitatiile sale consta in transportarea unor cercetatori pentru a fotografia şi desena structura subteranã şi simbolurile hieroglifice. El a spus că unul dintre oamenii de ştiinţã a fost nevoit să părseascã locul pentru cã insista să aibã mai mult timp pentru a inventaria în detaliu ceea ce a fost descoperit. Spartan 1 susţine că instalaţia a fost construitã de un grup de extratereştri care au fost implicaţi în modificarea genetică a oamenilor.

Mărturia lui Spartan 1 este esențială, deoarece oferă o relatare personală unică a ceea ce a fost descoperit în interiorul uneia dintre construcțiile subterane de sub gheață.

Alți doi foști militari americani, Corey Goode și Pete Peterson, susțin că au văzut unele dintre artefactele îngropate în timpul călătoriilor lor în Antarctica. Goode susține că s-a ajuns în Antarctica la începutul anului 2016 și la începutul anului 2017, când a vazut baze ascunse și relicve ale unei civilizații antice îngropate adânc sub stratul de gheața. El susține că a văzut rămășițele unor hibrizi umano-extratereștri făcuți cu mii de ani în urmă, ca parte a unor experimente genetice extraterestre efectuate de o rasă umanoida. Peterson susține că a fost trimis în misiuni secrete în Antarctica, unde i s-a încredințat interpretarea tehnologiei avansate descoperite lângã trei nave-mamã, dintre care una sau mai multe au fost observate in timpul călătoriilor sale. Afirmația lui Goode privind existența unei instalații extraterestre străvechi care a funcționat ca centru al unei civilizații globale este susținută de dovezile lui Peterson.

A fost simbolul Soarelui Negru o reprezentare a unei societăți globale antice, cu spirale care se conectau la colonii îndepărtate, cu Polul Sud servind drept punct de sprijin?

Nu este prima oarã când se speculeazã că naziștii ar fi înființat o colonie pe continentul înghețat, special pentru a studia misterele de sub calota glaciară. Conform analizei lui Howe, structura văzută de Spartan 1 datează de acum 33 de milioane de ani, o perioadă în care Antarctica nu era acoperitã de gheaţã.

Rămâne de vazut dacã aceste noi declaraţii vor fi susţinute şi de dovezi concrete. Pânã nu vom vedea o filmare de la faţa locului, nişte obiecte din acea presupusã bazã extraterestrã, declaraţiile martorilor trebuie privite cu circumspecţie, scrie gadgetreport.ro.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu