HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nimeni nu ar fi presupus pasiunea lui Klaus Iohannis. Ce se află în subsolul locuinței sale din Sibiu?

Nimeni nu ar fi presupus pasiunea lui Klaus Iohannis. Ce se află în subsolul locuinței sale din Sibiu?
Sursă foto: Mediafax

Conform unor informații venite din interiorul familiei președintelui, se pare că acesta deține în subsolul reședinței sale din Sibiu un veritabil atelier. Se pare că Iohannis își dedică mult timp acestei activități ori de câte ori are oportunitatea, potrivit celor apropiat lui.

Acesta și-ar fi organizat în subsol o zonă de lucru echipată cu diverse instrumente pe care le folosește pentru a meșteri.

Președintele a menționat pasiunea sa pentru lucrul manual și în cartea sa autobiografică, unde a afirmat că întotdeauna i-a plăcut să se ocupe cu astfel de activități, considerându-se destul de priceput.

"Trebuie să recunosc: dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez ceva manual. Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de îndemânatic, dar nicidecum stângaci. Mi-a plăcut să meșteresc mereu câte ceva, dar nu mi-am dezvoltat niciodată un hobby propriu‑zis. Pot să repar orice prin casă, prin grădină, prin pivniță. Pot și îmi place să lucrez cu lemnul", spunea președintele.

Într-un alt registru, el și soția sa împart o dragoste comună pentru pisici.

Cei apropiați de Carmen au dezvăluit că pisicile familiei ocupă un loc special în casa președintelui: "Klaus și Carmen țin enorm la pisicile lor, le-au făcut locuri special în casa numai pentru ele. Fiecare are nume și este tratată ca un membru al familiei".

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu