HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nicolae Ciucă clarifică sursa fondurilor pentru creșterea pensiilor: Veniturile provin din mediul de afaceri

Nicolae Ciucă clarifică sursa fondurilor pentru creșterea pensiilor: Veniturile provin din mediul de afaceri
Sursă foto: Sursa FOTO: Facebook/PNL

Într-un discurs susținut la Cîmpulung, Argeș, Nicolae Ciucă, președintele PNL și fost prim-ministru al României, a abordat subiecte precum coaliția de guvernare, dezvoltarea economică și creșterea pensiilor. El a subliniat necesitatea stabilității în țară și rolul crucial al coaliției de guvernare în asigurarea acesteia.

"PNL are capacitatea, are voinţa, resursa umană, are realizările şi are perspectiva pentru a merge pe forţe propii în anul electoral 2024 (...) Doamnelor şi domnilor, avem istorie, ne mândrim cu ea, este datoria noastră acum să facem istorie şi să facem istorie nu pentru noi, ci pentru copiii noştri, pentru nepoţii noştri, pentru generaţiile viitoare, pentru România. Iar istoria se face prin fapte nu prin vorbe...", a afirmat Nicolae Ciucă.

Acesta a discutat și despre valorile care stau la baza PNL.

"PNL are setul de valori şi virtuţi despre care vorbim de fiecare dată şi pe care încercăm să le împărtăşim...", a adaugat Nicolae Ciucă.


Președintele PNL a evidențiat că partidul său s-a angajat într-o coaliție de guvernare, necesară pentru stabilitatea țării, trecând peste orgolii personale.

"Este adevărat, PNL şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie de trei...", a declarat Nicolae Ciucă.


Ciucă a prezentat și câteva dintre realizările PNL din cei patru ani de guvernare.

"Este cât de poate de uşor de prezentat ceea ce s-a realizat. Încă de la finele lui 2019...", a spus Nicolae Ciucă.

El le-a transmis primarilor din Argeș și altor lideri ai partidului că sunt reprezentanți ai tuturor persoanelor din comunitățile pe care le conduc.

"Sunt convins că dumneavoastră, primarii din judeţul Argeş, nu sunteţi primarii doar a celor care simpatizează PNL, sunteţi primarii întregii comunităţi...", a spus Ciucă.


Conform lui Nicolae Ciucă, mediul de afaceri este esențial și trebuie să fie susținut adecvat.

"Nu putem să vorbim de mărirea pensiilor...", a mai spus Ciucă.


Fostul premier a menționat și importanța românilor din diaspora care au trimis bani în țară și necesitatea de a-i sprijini în continuare.

"Totodată aceasta este abordarea prin care noi PNL vedem că trebuie să ne adresăm cetăţenilor români...", a declarat Nicolae Ciucă.


De asemenea, Ciucă a discutat despre majorarea pensiilor.

"Pentru că am vorbit de pensii, PNL a mărit pensiile de 3 ori de când este la guvernare...", a declarat Nicolae Ciucă.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin