HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ministrul Muncii dezvăluie că Marcel Ciolacu impune restricții severe: Controlul strict asupra cheltuielilor publice este evident.

Ministrul Muncii dezvăluie că Marcel Ciolacu impune restricții severe: Controlul strict asupra cheltuielilor publice este evident.
Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Simona Bucura Oprescu, Ministrul Muncii, a declarat duminică seară că reforma instituţiilor de stat pe care Marcel Ciolacu, premierul, şi-a luat angajamentul în Parlament nu este doar teoretică. Ea a menţionat că "Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu".

"Premierul a promis reforme îndrăzneţe care nu se referă doar la pensii, ci şi la schimbări profunde ale statului român. Acestea sunt gândite astfel încât să nu pună presiune pe cetăţeanul obişnuit sau pe sectorul privat, ci să aducă îmbunătăţiri precum o colectare mai eficientă, o reducere a evaziunii fiscale şi politici publice mai consistente", a spus Simona Bucura Oprescu într-un interviu pentru Realitatea Plus duminică seară.

Când a fost întrebat dacă restructurarea instituţiilor de stat este doar un plan pe hârtie, Simona Bucura Oprescu a răspuns: "Nu este doar pe hârtie. Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, astfel încât statul român să devină mai eficient și flexibil și să poată servi mai bine cetățenii".


ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu