HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ministrul Justiţiei utilizează Tik-Tok pentru a facilita comunicarea cu tinerii.

Ministrul Justiţiei utilizează Tik-Tok pentru a facilita comunicarea cu tinerii.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Alina Gorghiu, Ministrul Justiţiei, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Baia Mare, că şi-a creat un cont pe Tik-Tok pentru a facilita comunicarea cu tinerii. Platforma este deja urmărită de peste 7.000 de persoane, potrivit Agerpres.

"Este obligatoriu pentru orice politician să interacţioneze cu toate grupele sociale. Există o segmentare de vârstă în România, în special tinerii, care nu mai sunt interesaţi de alte forme de media. Anul trecut, în calitatea mea de preşedinte interimar al Senatului, am primit vizita a peste 10.000 de studenţi din şcolile şi liceele româneşti la Senat şi am discutat frecvent despre sursele lor principale de informare. Este important să menţionăm că Tik-Tok-ul este sursa principală de informare pentru această categorie demografică. În România avem aproximativ şapte milioane de utilizatori ai acestei platforme şi încerc să mă adresez acestui grup cât mai mult posibil prin postările mele pe Tik-Tok", a declarat Alina Gorghiu.

Ministrul Justiţiei, pe parcursul zilei de vineri, a avut întâlniri cu judecători, procurori şi avocaţi din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa Năsăud.

Vineri seara, Alina Gorghiu va fi prezentă la Gala Liberală, unde îl va însoţi pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

La conferinţa de presă au participat şi alte personalităţi importante precum: prefectul judeţului Maramureş, Rudolf Stauder, deputatul PNL Călin Bota şi senatorul PNL Cristian Niculescu Ţâgârlaş.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu