HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Marcel Ciolacu convoacă o ședință de urgență cu anumiți miniștri: Participarea nu este opțională pentru nimeni/ Video

Marcel Ciolacu convoacă o ședință de urgență cu anumiți miniștri: Participarea nu este opțională pentru nimeni/ Video
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Marcel Ciolacu, prim-ministrul, a solicitat membrilor cabinetului să organizeze o întâlnire dedicată exclusiv discutării PNRR și a etapelor rămase pentru cererea de plată cu numărul 3.

"Nu este la latitudinea niciunui minister să decidă dacă îndeplinește sau nu etapele PNRR. Există câteva etape care mai trebuie finalizate și doresc să ne întâlnim după ședința de guvern pentru a analiza fiecare etapă în parte. Trebuie să completăm cererea de plată numărul 3 și să o trimitem la Comisie. România are nevoie de acești bani!", a declarat Marcel Ciolacu.

În plus, liderul guvernului a menționat că se va adopta memorandumul privind investițiile publice prioritare pentru anul următor și i-a îndemnat pe miniștri să înceapă elaborarea Legii Bugetului, punând accent pe investițiile majore.

"Această administrație se concentrează pe reforme și economie. Așadar, dacă am adus în discuție reformele, ajungem inevitabil la aspectul economic. Prin urmare, astăzi vom adopta memorandumul care tratează investițiile publice prioritare pentru anul viitor, document ce va fi fundamentul construirii bugetului pe 2024.
Astăzi va avea loc prima întâlnire a coaliției pentru a discuta bugetul pentru anul 2024.
Doresc să menținem ritmul acestui an în ceea ce privește proiectele de amploare și chiar să-l depășim. Avem exemple pozitive în ministere, în special la Ministerul Transporturilor. Intenționez să construim acest buget pe proiecte."
, a adăugat Ciolacu.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu