HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Manifestație în zona de graniță Rusia-Giurgiu, traficul ar putea fi afectat

Manifestație în zona de graniță Rusia-Giurgiu, traficul ar putea fi afectat
Sursă foto: Cotidianul

Un protest al societății civile bulgare ar putea cauza disfuncționalități în traficul prin punctul de frontieră Giurgiu. Manifestarea este programată să aibă loc în zona sensului giratoriu apropiat Ruse-Giurgiu, pe parcursul sfârșitului de săptămână, conform informațiilor oferite de Poliția de Frontieră.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a comunicat că Centrul Comun de Contact Giurgiu l-a informat despre un protest planificat pentru zilele de 11 și 12 noiembrie, între orele 10.00 și 13.00. Protestul va avea loc în apropierea PTF Ruse-Giurgiu, și ar putea afecta circulația vehiculelor, potrivit sursei mediafax.

Polițiștii de frontieră au luat măsuri preventive pentru a minimiza impactul asupra traficului.

„Având în vedere că există posibilitatea ca traficul prin P.T.F Giurgiu să se desfășoare cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere. Totodată, vor fi actualizați periodic timpii de așteptare din PTF Giurgiu în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier”, a anunțat Poliția de Frontieră din România.

Polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să opteze pentru alte puncte de trecere la granița cu Bulgaria și să verifice aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră. Aplicația oferă o estimare a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru diferite intervale orare.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin