HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Managerul Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava afirmă că vindecarea nu este posibilă fără Dumnezeu.

Managerul Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava afirmă că vindecarea nu este posibilă fără Dumnezeu.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Unul dintre cele mai prestigioase și eficiente centre de reabilitare medicală din România, inaugurat acum 5 ani în Pantelimon, lângă București, a ajuns deja la peste 5.000 de pacienți care au fost "readuși la normalitate".

"Pentru mine, nu există nu se poate! Atunci când cineva îmi spune că un lucru nu se poate face, depun toate eforturile să-i demonstrez că se poate. Și reușesc! Cu acest principiu am fost crescută în familie, cu acest principiu plec la Domnul, când îmi va sosi vremea."

Impecabila curățenie și dotarea modernă a camerelor și saloanelor de terapie te fac să te gândești la un spital din Occident. Toate camerele au pe perete o icoană ortodoxă. În fiecare duminică și în zilele de sărbătoare, un preot oficiază slujbe pentru pacienți. Starețul Schitului Românesc de la Muntele Athos, părintele Ștefan Nuțescu, vine adesea aici pentru a binecuvânta pe cei internați și pentru a le oferi mici daruri sfinte.


În curtea Spitalului Sfântul Sava s-a construit recent o micuță biserică care va fi sfințită în curând. Alina Ion a primit mai multe relicve sfinte ca donație pentru spital, pe care le va depune în acest lăcaș, sub jurisdicția Patriarhiei.

"Vreau ca această bisericuță să fie legătura noastră fizică cu Dumnezeu. Dincolo de legătura spirituală, să avem, aici, aproape, un lăcaș sfânt, în care să ne rugăm pentru vindecare, pacienți și familii ale pacienților, dar și angajați. Eu mă rog întotdeauna mai întâi pentru bolnavi și apoi pentru familia mea și pentru mine. Am convingerea că Dumnezeu ne aude și ne vindecă. Noi, cei de la Spitalul Sfântul Sava, suntem doar oamenii prin care Dumnezeu face minuni. Muncim enorm, depunem eforturi uriașe pentru a salva destine, cu știință de carte și experiență vastă în profesie, dar nu am reuși fără Dumnezeu!", declară Alina Ion zâmbind blând. Ea poartă mereu la gât o cruce cu relicve sfinte și nu exista moment în care să nu se refere la divinitate.


Pentru informații suplimentare puteți contacta Spitalul Sfântul Sava la urmatoarele numere:

0724.021.090 | 0724.338.881

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu