HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Lucrările la patinoarul Flamaropol urmează să fie reluate pentru finalizare de către Primăria Capitalei.

Lucrările la patinoarul Flamaropol urmează să fie reluate pentru finalizare de către Primăria Capitalei.
Sursă foto: www.stiripesurse.ro

Primăria Bucureşti a anunţat reluarea activităţilor de construcţie pentru finalizarea complexului Flamaropol, care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial şi un centru multifuncţional de sport şi agrement.

"Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru serviciile de actualizare şi completare a documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere şi modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement", au comunicat reprezentanții Primăriei Capitalei, vineri, printr-o postare pe Facebook.

Proiectul de investiții va consta dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional de sport și agrement, conform news.ro.

Complexul va dispune de 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate zilnică de 120 clienți în centrul spa.

Arena sportivă va fi dotată cu patinoar artificial, instalație pentru producerea gheții, sală de conferințe, spații tehnice și depozitare, vestiare pentru jucatori și echipele lor, vestiare pentru arbitrii precum și cabinet medical si cabinet prim ajutor potrivit sursei menționate anterior.

Centrul multifuncțional de sport și agrement va include: un bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare și întreținere fizică, spații pentru recuperare fizică, spații pentru relaxare, spații pentru masaj hidro-termo-terapie (spa), sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și locuri de mâncare publice, precum și spații pentru promovarea vizuală a sporturilor pe gheață și evenimentelor organizate.

Firmele interesate se pot înscrie în această procedură până pe 11 decembrie.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu