HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ligia Deca surprinsă vorbind despre cum angajații ministeriali șterg comentariile negative la adresa ei

Ligia Deca surprinsă vorbind despre cum angajații ministeriali șterg comentariile negative la adresa ei
Sursă foto: inquamFOTO/Octav Ganea

Ministrul Educației, Ligia Deca, a fost surprinsă într-o înregistrare audio exprimându-și nemulțumirea față de comentariile negative la adresa sa care apar pe internet.

Înregistrarea audio, difuzată de B1 TV, dezvăluie cum Deca relatează că personalul "de la Comunicare" din Ministerul Educației are sarcina de a elimina aceste comentarii.

"Cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!", recunoaște Deca.

În același material audio se poate auzi cum Ligia Deca este afectată nu doar de criticile legate de activitatea sa ca ministru, ci și de cele care o vizează personal.

"Și eu sunt un adult care știu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, știu că nu e vorba despre mine și, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!", declară Ligia Deca.

Sursa citată menționează că declarațiile ar fi fost făcute miercuri, în cadrul unei discuții planificate să aibă loc la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Capitală. Subiectul dezbaterii era modul în care ar trebui ca tinerii să navigheze pe internet pentru a se menține în siguranță.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin